Tjekliste til Barnevogn

Inden du går på jagt efter det helt rigtige køretøj til baby, så overvej følgende:

Er der plads i bilen?

Skal du ofte have din barnevogn med i bilen, så tjek om den model, du har kig på, kan være i bagagerummet.

Overvej at vælge en model, der er nem at klappe sammen og folde ud – det sparer dig en masse besvær, når du skal på tur med baby.

Bykørsel eller terrængående

Drømmer du om en barsel fyldt med by vandring og shoppeture, kan det være en god idé at vælge en lille kombivogn med svingbare forhjul.

Den er nem og handy at komme rundt med, og du kan styre den om hjørnerne med én hånd. En klassisk barnevogn ligger til gengæld mere robust på vejen, og dens fire, ensrettede hjul er perfekte til at få jer sikkert frem på jævnt terræn.

Liggemål

Planlægger du at lade junior sove i sin vogn indtil treårsalderen? Så er en barnevogn med langt liggemål (95 cm.) måske at foretrække.

Vælger du en kombivogn, så gå efter en vogn, hvor ryglænet kan lægges helt ned. På den måde har du stadig mulighed for at lade barnet slumre i det fri langt ind i tumlinge alderen.

Kvalitet

Skal du have flere børn, så gå efter en robust og vejrbestandig barnevogn. Den koster måske lidt mere, men det tjener sig hjem, når den går i arv til lillesøster eller -bror.

 

Der findes ingen barnevogne som er fritaget for slidtage, bl.a. på hjul, dæk og andre bevægelige dele. Ligesom der heller ikke findes nogen tekstiler i verden, der ikke ændrer udseende når de udsættes for UV-stråling. Følg plejeanvisningerne, så får du glæde af din barnevogn i lang tid fremover.                                                                                         

 

Regelmæssig eftersyn:

 

 

Almindelige plejeråd:

Kontroller at:

Vaskeanvisning af tekstiler: